ARALDITE 2021C 50ml (XD4661 A/B)

ARALDITE 2021C 50ml (XD4661 A/B)

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

495
Leírás: 

Kétkomponensű ütésálló metakrilát ragasztó

  • Kiváló tapadás a különböző műanyagok, fémek és keverékeik esetében
  • Ellenáll nagy nyíró és húzóerőnek is.
  • Nagyon jó a víz és különféle vegyszerek elleni védelme
  • Nagyon gyors kikeményedés, kiváló réskitöltő tulajdonság
  • Hőellenállás 100 ° C-ig


Tulajdonságok: 

Araldite 2021 egy általános célú szobahőmérsékleten kötő, kétkomponensű metakrilát-ragasztó, amely gyors szerelést, ragasztást tesz lehetővé a legkülönbözőbb felületeken.

Kiszerelés: 
50 ml kartus
Csomagolás: 
6 db / karton
Szín: 
sárga

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.