Soudal 64A Szupergyors Faragasztó D2 5 liter

Soudal 64A Szupergyors Faragasztó D2

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

671
Leírás: 

A 64A Szupergyors Faragasztó egy egykomponenses, használatra kész, rendkívül gyorskötésű, diszperzió bázisú faragasztó (D2).

Tulajdonságok: 
  • Erős kötőerő
  • Egyszerű használhatóság
  • Száradás után színtelen
  • Rendkívül gyors kötés
Alkalmazás: 
  • Ragasztás a faiparban és bútorgyártásban is
  • Puhafa fajták, karton, papír, valamint faszerkezetek ragasztásához is
Kiszerelés: 
5 liter
Csomagolás: 
1 db műanyag vödör

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.