Araldite Crystal 2X15ml tubus

Araldite Crystal 2X15ml tubus
Araldite felhasználás angol
Minimum 3 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

1019
Leírás: 

Az Araldite Crystal egy vízálló, hosszú élettartamú, festhető és csiszolható oldószermentes ragasztó. Tökéletes választás, ahol láthatatlan és víztiszta ragasztásra van szükség.

Tulajdonságok: 

Araldite ® Crystal egy erős, gyorskötésű 2 komponensű, száradás után víztiszta epoxi ragasztó, mely vízálló is egyben. Alkatrész áthelyezhető - szerelési kötés -  4 percig. Olaj-, vegyszer-, és ütésálló. Nagy hőállóság (-30 ° C-tól 65 ° C).Olyan anyagokon ne alkalmazza, melyek itallal, vagy étellel érintkezhetnek. Nem ajánlott visszapillantó tükrök, vagy autó szélvédő javítására, ragasztására.

Alkalmazás: 

A szerelés során enyhe nyomást alkalmazzon, amíg a felületek megtapadnak (pl. bilincsek, szalagok esetében), ez körülbelül 20 perc. A teljes ragasztási erő 3 óra alatt alakul ki, ezután tovább dolgozhat, vagy használhatja a munkadarabot.

Felület típusok: 
Üveg, ékszer, kerámia, porcelán és még sok más anyag (fém, fa, falazat, száraz beton, faforgács, bőr, karton, szövet, gumi ...) ragasztására.
Előkezelés: 
A fa, illetve a fémek optimális ragasztása érdekében, enyhén csiszolópapírral érdesítse a felületeket, a fémek esetében a zsírtalanításra alkalmazzon oldószert.
Felület állapota: 
Tiszta, portól, korróziótól, szennyeződésektől és zsírtól mentesek.
Hőellenállás: 
-30 ° C-tól 65 ° C-ig
Kiszerelés: 
2x15ml tubusos kivitel
Csomagolás: 
6db/karton
Szín: 
víztiszta

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.