ARALDITE 2020 500g

ARALDITE 2020 500g

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

612
Leírás: 

Színtelen, kétkomponensű epoxy ragasztó rendszer

Tulajdonságok: 

  • Alacsony viszkozitású, víztisztaragasztó
  • Különösen alkalmas üveg és kerámia anyagok ragasztására
  • Színtelen öntvények és rétegek ragasztásra
  • Kikeményedés után megközelíti az üveg törésmutatóját.


Alkalmazás: 

Araldit 2020 egy szobahőmérsékleten kötő, alacsony viszkozitású kétkomponensű ragasztó, amely különösen üveg-csatlakozások ragasztására alkalmas.

A rendszer különféle fémek, kerámia, üveg, gumi, kemény műanyag és a legtöbb más anyag ragasztására alkalmas, nagy felületeknél is.

Kiszerelés: 
2 komponens: 0,385g + 0,115g
Csomagolás: 
db

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.