ARALDITE 2014-1 50ml (AW139/XB5323)

ARALDITE 2014-1 50ml (AW139/XB5323)

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

492
Leírás: 

Pasztaszerű kétkomponensű epoxy ragasztó

Szürke színű paszta
• Nagy hőállóság és kémiai ellenállóság jellemzi
• Kis zsugorodás
• Kiváló ellenállás vízzel és a különböző vegyszerekkel szemben
Réskitöltő hatás 5mm-ig.

Tulajdonságok: 

Araldit 2014-1 egy szobahőmérsékleten kötő, kétkomponensű ragasztó paszta. A tixotróp paszta jó tapadás és vezetőképesség jellemzi, kitűnően ellenáll különféle környezeti tényezőknek és vegyi anyagoknak.
A ragasztó felhasználási területei: fém csatlakozásoknál, elektronikai alkatrészeknél, GRP alkatrészeknél és számos egyéb összetevőknél, olyan alkalmazási területeken, ahol használat során magas hőmérséklet, vagy agresszív környezet lehetséges. Az alacsony kipárolgás miatt ez a termék az elektronikus hírközlési és űrhajózás területén is felhasználható.

Kiszerelés: 
50 ml kartus
Csomagolás: 
6 db / karton
Szín: 
fekete

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.