Soudal Montagefix 310ml

Soudal Montagefix 310ml
Minimum 6 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

667
Leírás: 

MONTAGE FIX egy használatra kész, egykomponensű, nagy erejű szerelőragasztó, extrém nagy kezdeti és magas végső ragasztóerővel. Kifejezetten porózus felületekre alkalmas. 

Tulajdonságok: 
 • Oldószertől- és szilikontól mentes
 • Semleges szagú
 • Vizes rendszerekkel átfesthető
 • 24-48 óra után terhelhető
 • Kezdeti ragasztóerő: 125kg/m2 (a teljes felület ragasztása esetén)
 • Helyettesíti a szöget és a csavarokat
 • Kikötés után ellenáll a nedvességnek
 • Néhány percig korrigálható
 • Kiegyenlíti az egyenetlenségeket
 • Folyamatos erősen vízzel terhelt felületre nem alkalmas.
 • Sok fajta festékkel festhető.
Alkalmazás: 

Nehéz elemek ragasztására, az építés és az ipar területén.
Falborítások, panelek, szegőlécek ragasztására fából és PVC-ből, szigetelő, dekor- és akusztikus lapok, kábelcsatornák, rögzítésére rostbeton, beton, forgácslapok, MDF lemezek, PU-hab vagy polisztirol elemek, stb. beton és fa konstrukciók ragasztására, ablakpárkányok valamint takarólécek ragasztására PU-keményhabból vagy polisztirolból, kerámiacsempék javításához.

Helyezze kinyomó pisztolyba a kartust, és a ragasztót hordja fel csíkokban vagy pontokban (legalább 15 centinként). Panelragasztásoknál a pontokat sarkokba és körbe kell elhelyezni. Azonnal összeilleszteni, és erősen össze kell préselni, vagy pl. gumikalapáccsal kalapálni. A nyomóerő a ragasztásnál meghatározó, nem az összenyomás időtartama. Az esetleges javításokat a rögzítés előtt el kell végezni. A ragasztást 24-48 órán belül terhelhetjük.
Kézi- vagy pneumatikus pisztollyal.

Alkalmazási hőmérséklet: 
+5°C és +30°C között, fagyban ne alkalmazzuk.
Tapadás: 
Ragasztóerő: 22kg/cm2 ( fa-fa) 16kg/cm2 (fa-alu) 12kg/cm2 (fa PVC)
Felület típusok: 
Kiváló tapadás a hagyományos porózus építési felületeken, úgymint: polisztirol, fa, kő, gipsz, stb. Jól tapad a fémeken, műanyagokon, PVC-n, A felületek egyikének porózusnak kell lennie. Nem porózus felületek esetén a kezdeti tapadás kisebb és a kikeményedés is tovább tart. (Nem alkalmazható PE, PP, PFTE, szilikon és bitumen felületeken) A felületeknek teherbírónak, tisztának száraznak és zsírmentesnek kell lennie. Javasoljuk, hogy elöljáróban hajtson végre egy tapadási és teherbírási tesztet.
Kiszerelés: 
310ml kartus
Csomagolás: 
12db / karton
Szín: 
fehér
Dokumentumok: 

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.