Kétoldalas ragasztó szalag PVC 50mm x 10m

Szőnyegragasztó
Minimum 5 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

702
Leírás: 

Szőnyegpadló, PVC és linóleum ragasztásához a lépcsőfokoknál, fürdőszobában és a konyhában ahol magas igénybevételnek vannak kitéve. Az erős szőnyegragasztó ideális bármilyen felületen használható és visszabontható ragasztószalag.

Tulajdonságok: 
  • Azonnali magas ragasztóerő egyszerre mindkét ragasztandó felületen
  • Kiválóan alkalmazható durva felületeken (beton, fa, stb.)
  • Alkalmazható minden padlószőnyeghez
  • Felhasználás után azonnal járható felület
  • Mechanikai roncsolás nélkül visszabontható
  • Többféle variációs alkalmazhatóság
  • Követi a felületi egyenetlenséget
  • Egyszerű felhasználhatóság
Kiszerelés: 
10m / tekercs
Csomagolás: 
48db / karton

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.