Oxett T2 szilikonzsír 60g

Minimum 5 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

1256
Leírás: 

A szilikonok és a teflonpor előnyös tulajdonságait egyesítő fehér színű paszta. Az önmagában is szárazon kenő hatású teflonpor a közel azonos hőállóságú szilikon-olajokkal, valamint egyéb konzisztencia-szabályzó és sűritő anyagokkal keverve jó tömítő, kenő-csúsztató hatású terméket ad.

Tulajdonságok: 
Lágy, kenőcsszerű, jó csúsztató és kenőképességű, fokozott hőállóságú paszta.
Alkalmazás: 
Az OXETT T2 szilikonzsírt jó kenő-csúsztató tulajdonsága miatt elsősorban golyós-csapok, szelepek, tömszelencék belső kenésére ajánljuk. Fentieken túl mindazon esetekben, ahol jó hőállóságú, siklató hatású anyagra van szükség (pl.finomszerelvények mozgó alkatrészeinek kenésére).
Hőellenállás: 
- 40C-tôl + 200C (rövid időre 220 °C)
Kiszerelés: 
60g fémtubus
Csomagolás: 
25db/karton
Szín: 
fehér

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.