Silirub EPDM 600ml

Silirub EPDM 600ml
Minimum 12 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

722
Leírás: 

A Silirub EPDM egy használatra kész, jó minőségű plaszto-elasztikus, egykomponensű, kémiailag semleges szilikon bázisú tömítő/ragaszó anyag.

Tulajdonságok: 
  • Könnyű eldolgozhatóság
  • Jó tapadási képesség sokféle felületen
  • Kötés után rugalmas
  • UV álló
  • Speciálisan EPDM –hez kifejlesztve
Alkalmazás: 

Ragasztáshoz és tömítéshez EPDM fóliák és egyéb építőipari felületek között.

Tapadás: 
porózus felületeket alapozza Primer 150 alapozóval, a nem porózus felületek Surface Activatorral készítse elő. Az EDPM lemezek sokfélesége miatt, feltétlenül végezzen tapadás próbát.
Felület típusok: 
EPDM és általános porózus és nem porózus építőipari felületekhez. Az alapfelületeknek tiszta, száraz, zsír- és pormentesnek kell lennie.
Hőellenállás: 
-40°C és +100°C között
Kiszerelés: 
600ml hurka
Csomagolás: 
12 db / karton
Szín: 
fekete
Dokumentumok: 

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.