Sikaflex 252 600ml

Sikaflex 252 600ml
Minimum 6 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

631
Leírás: 

A Sikaflex®-252 állékony, egykomponensű rugalmasra megkötő poliuretán ragasztóanyag, amely a levegő nedvességtartalmának hatására magasan terhelhető elasztomerré köt ki.

Alkalmazás: 

Sikaflex®-252 alkalmas dinamikusan igénybevett, szerkezeti ragasztásokhoz. Alkalmas alapfelületek lehetnek fa, különböző fémek, alumínium felületek (beleértve a felületkezelt termékeket is), acéllemezek (beleértve a foszfátozott, kromátozott és horganyzott bevonattal ellátottakat is), kétkomponensű alapozó festéssel vagy fedőlakkozással ellátott felületek, kerámia, műanyag felületek.

Kiszerelés: 
600 ml hurka
Csomagolás: 
20 db / karton
Szín: 
fehér

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.