Mellerud Lefolyó tisztító szer 600g

Mellerud Lefolyó tisztító szer 600g
Minimum 6 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

1439
Tulajdonságok: 

A Mellerud Lefolyótisztító feloldja a mosdó, mosogató, zuhanytálca, fürdőkád, WC-k és a csatornák makacs eldugulását. Maradékok gyorsan elbomlanak, a megfagyott csatornát is jégteleníti. Rendszeres alkalmazása megszünteti a kellemetlen szagokat, és szabdon tartja a csöveket.

Alkalmazás: 

A termék vízzel hevesen reagál és hőt termel. A túladagoláskor túlmelegedhet, és ezáltal deformálhatja a műanyag csöveket vagy keményedést okozhat a csőben. Ne használja alumíniumhoz, cinkhez. Ne öntsön vizet a palackba. Az edényt szorosan zárja le használat után. Ne öntsük papírkosárba, vagy szemetesbe. Nátrium-hidroxidot tartalmaz. Súlyos égési sérülést okoz, olvassa és tartsa be a figyelmeztetést a csomagoláson!

A vízelvezető cső és elzáródásakor távolítsa el a felgyülemlett vizet. Fél sapka (30 g) öntsön a lefolyó nyílásba, és öntsön rá egy pohár hideg vizet. (Vigyázat a fröccsenés veszélye!) Hagyja fél órát hatni. Majd alaposan öblítsük le hideg vízzel. Makacs esetekben ismételjük meg a folyamatot.

Kiadósság: 
20-30db tisztításra elegendő...
Kiszerelés: 
600g flakon
Csomagolás: 
6db / karton

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.