Mellerud Alga-, és mohaeltávolító 1 liter

Mellerud Alga-, és mohaeltávolító 1 liter
Minimum 4 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

1428
Leírás: 

A Mellerud Alga-, és mohaeltávolító alkalmas fa, üveg, beton, gipsz, kerámia és műanyag felületekre, természetes kövekre, mint a márvány, vagy a mészkő.

Eltávolítja zöld bevonatokat wc-ben, fürdőszobában, illetve teraszokról, garázsokról, homlokzatokról, kerítésekról, lépcsőkről, tetőkről, járdákról, autóbeállókról, szabadidős járművekről, hajókról és lakókocsikról.

Tulajdonságok: 

Figyelem: Kerüljük a növényekkel való érintkezést. Amennyiben növényre fröccsent, öblítse le bő vízzel. A termék száradása után a kezelt felület nem veszélyezteti az embereket vagy a házikedvenceket. Ezt a terméket nem lehet növényvédőszerként használni. Nem segít zuzmók ellen.

Alkalmazás: 

A felület legyen teljesen száraz a kezelés előtt. Tiszta vagy hígított (max. 1:20) folyadékot spray szórófej vagy kerti tömlő segítségével locsolja a felületre, oszlassa el egyenletesen, és hagyja hatni 24 órán át. Ha esik az eső ez idő alatt, a kezelést meg kell ismételni. Az expozíciós időt ki lehet terjeszteni néhány napig. Ezután, ha szükséges távolítsa el a maradványokat egy kemény kefével vagy seprűvel. Csak az érzékeny műanyag felületeket kell öblíteni vízzel, itt érdemesebb a 1:20 hígítást alkalmazni.

Kiadósság: 
Nagyon termékeny: alkalmazástól függően 1 liter 10 -15 négyzetméterre megfelelő hígítás nélkül. 1 literes koncentrátum 1:20 arányú higításkor elérheti a 100-150 négyzetmétert is.
Kiszerelés: 
1 literes műanyag kanna
Csomagolás: 
4db/karton

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.