Hyundai HYD-502 multifunkciós csiszoló és vágógép

Hyundai HYD-502 multifunkciós csiszoló és vágógép
Hyundai HYD-502 multifunkciós csiszoló és vágógépHyundai HYD-502 multifunkciós csiszoló és vágógép

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

410
Leírás: 

  • Befogható legnagyobb szerszám hossz 80 mm
  • Teljesítmény 220 W
  • Fordulatszám 21 000 1/perc.
  • Váltóáram 230 V 50Hz
  • Súly 2 kg
  • Rezgésszög 1,4°

A doboz tartalma: 1 db gép 1 db csiszolóvászon tartó 1 db fűrészlap 1 db kaparó 2 db csiszolóvászon 1 db imbuszkulcs 1 db imbuszcsavar 1 db recés alátét Tartalék szénkefe

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.