Hyundai HYD-180i Inverteres Hegesztő

Hyundai HYD-180i Inverteres Hegesztő
Hyundai HYD 160i Inverteres Hegesztő

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

1413
Leírás: 

  • Kimenő áram 180A

  • Bemeneti feszültség 230V

  • Frekvencia 50 Hz

  • Tartomány Amper 20-180

  • Hegesztő pálca Ø 1,6-3,2 mm

  • Szigetelési osztály B

  • Csomagolás tartalma: Hegesztőtrafó (230V) ventillátoros hűtéssel Munkakábel elektródafogóval (gyorscsatlakozóval) Testkábel csipesszel (gyorscsatlakozóval) Védőpajzs (fogantyú külön) Salak leverő kalapács, drótkefével

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.