Hyundai HYD-1231 Elektromos festékszóró 100W

Hyundai HYD-1231 Elektromos festékszóró 100W
Hyundai HYD-1231 Elektromos festékszóró 100WHyundai HYD 1231 Elektromos festékszóró 100W

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

1347
Leírás: 

Oldószerrel hígítható alapozók és lakkfestékek, oldószerrel és vízzel hígítható alapozók, favédő és fertőtlenítőszerek, növényvédő szerek, politúrok, pácok, olajok és alumíniumfestékek felhordásához. Tulajdonságok: Ideális fa- , műanyag- és fémfelületekre.
Ajánlott: Kültéri és beltéri használatra egyaránt. Az eszköz működtetéséhez hálózati feszültség (AC230V) szükséges. Állítható festék felviteli erősség. Akár 250ml festék felvitelét teszi lehetővé percenként. 1000ml-es tárolókapacitás

  Tulajdonságok: 
  • Teljesítmény: 100 W
  • Súly: 1 kg
  • Termék jellemzői:
  • Teljesítmény: 100W
  • Fokozatmentesen szabályozható festékmennyiség  víz-, és olajbázisú festékekhez, faimpregnáláshoz
  • Szállított mennyiség: max. 250ml/perc
  • Tartály űrtartalma: 1000ml
  • A csomag tartalma: - 1 db Festékszóró pisztoly - 1 db Festékadagoló tölcsér

  Termékkel kapcsolatos kérdés

  Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
  Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
  CAPTCHA
  A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
  A választ az üres mezőbe írja.