Hyundai HYD-121 akkus csavarozó 3,6V Li-Ion

Hyundai HYD-121 akkus csavarozó 3,6V Li-Ion
Hyundai HYD-121 akkus csavarozó 3,6V Li-IonHyundai HYD-121 akkus csavarozó 3,6V Li-IonHyundai HYD-121 akkus csavarozó 3,6V Li-IonHyundai HYD-121 akkus csavarozó 3,6V Li-IonHyundai HYD-121 akkus csavarozó 3,6V Li-Ion

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

1472
Leírás: 

Műszaki adatok:

 • Hálózati töltő: 230V 50Hz
 • Akkumulátor: 3,6 V Lithium 1300 mAh
 • Üresjárati fordulatszám: 180 rpm
 • Nyomaték: 3 Nm
 • Töltési idő: 3-5 óra
 • Fém fogaskerekek

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.