Ferrokémia Antigraffiti bevonat 5 liter

Ferrokémia Antigraffiti bevonat 5 liter

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

921
Leírás: 

Az antigraffiti bevonat felvihető beton, tégla, márvány, aszfalt, fém, kerámiacsempe, csempe, mettlachi, érdesített-, illetve sima műkő és vakolt felületre. A falfirka akár nagynyomású vízsugárral (hideg vagy meleg víz alkalmazásával) is eltávolítható a felületről.

Tulajdonságok: 

Előkészített,  mindenféle szennyeződéstől (pl. zsír, olaj, por…. stb.) mentes felületre +5 és +30 oC közötti hőmérsékleten, szórással, hengereléssel, vagy  ecseteléssel  2 rétegben vigyük fel az Antigraffiti impregnálót.  A két réteg felhordása között, hőmérséklettől, páratartalomtól függően 1 óra száradási időt kell biztosítani.

Kiadósság: 
felülettől függően 5-6m2 / 2 rétegben / liter
Csomagolás: 
5 literes műanyag vödör
Szín: 
tejszerű folyadék
Dokumentumok: 

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.