Denbit Disper DN Bitumenes Vízszigetelés

Denbit Disper DN Bitumenes Vízszigetelés

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

532
Leírás: 

Szintetikus gumival kezelt bitumenes vízszigetelő diszperzió, mely száraz és enyhén nedves felületeken egyaránt alkalmazható. A tixotrópikus összetevőinek köszönhetően bármilyen dőlésszögű felületen alkalmazható. Függőleges felületen még 120°C-on sem folyik meg illetve rugalmasságát alacsony hőmérsékletben is megtartja. Ellenáll a légköri hatásoknak, gyenge savaknak, lúgoknak valamint a talajban lévő agresszív anyagoknak is. Közvetlenül használható polisztirolon, nem befolyásolja annak szerkezeti tulajdonságait.

Tulajdonságok: 

  • gyorsan szárad – teljes kikeményedés: alkalmazás után 6 óra
  • nem veszélyes polisztirolon alkalmazva sem
  • ellenáll a gyenge savaknak és lúgoknak
  • száraz és nedves felületeken egyaránt alkalmazható
  • oldószermentes
  • függőleges felületeken is alkalmazható, nem folyik meg még 120°C-on sem
Alkalmazás: 

  • Tetőfelületek védelme és felújítása.
  • Tetőbevonat megerősítésére üvegszövet hálóval kombinálva.
  • Pára elleni szigetelésként pincék padlózatára, garázsok, teraszok, erkélyek, egyéb földalatti épületrészekhez.
Kiszerelés: 
5 kg, és 10 kg vödör
Szín: 
fekete

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.