ARALDITE ÁLTALÁNOS BEMUTATÁS

ARALDITE 2000 - Strength in Bonding
Araldite 2000 tábla

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

479
Leírás: 

Kedves Érdeklődő!

 

A lent csatolt fájlok elolvasásakor részletresen megtalálja azt a terméket, ragasztási technológiát, amelyet keres...

 

A HUNTSMAN globálisan gyárt és forgalmaz különféle vegyi anyagokat.

A cég éves forgalma 2006-ban meghaladta a 13 milliárd dollárt. A világ 24 országában több mint 14000 alkalmazottat foglalkoztat. Az Advanced Materials részleg foglalkozik a műgyantákkal és polimerekkel. Termékeit a világ több mint 90 országában forgalmazza közel 2 milliárd dollár/év értékben.

Az innovatív termékek számos iparágban globálisan piacvezetők. A legnagyobb partnerek a lakk- és festékipar, építőipar, elektronika, erősáramú ipar, repülőgépipar, szélenergia hasznosítás, autóipar, sport- és szabadidő eszközök gyártása, valamint a ragasztás területén találhatók.

A jól ismert Araldite® gyantákat a Ciba AG Bázel kezdte el még az 50-es években gyártani. A cégegyesülések, szétválások következtében a gyártó neve Ciba-Geigy-re, majd Vantico-ra, végül HUNTSMAN-ra változott.

A termékcsalád az idők folyamán természetesen korszerűsödött, új felhasználásokhoz alkalmas gyantákkal bővült, de az Araldite® márkanév megmaradt.

 


 


Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.