ARALDITE 2012 50ml - (AW2104/HW2934)

ARALDITE 2012 50ml - (AW2104/HW2934)

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

490
Leírás: 

Pasztaszerű kétkomponensű epoxy ragasztó

• Gyors kikeményedés
Univerzális ragasztó
• Kis zsugorodás
Különféle anyagok ragasztására
Az Araldite 2012 egy gyors, erős és szobahőmérsékleten kötő, nagy viszkozitású többcélú, kétkomponensű ragasztó.

Tulajdonságok: 

A tixotróp paszta tapadást és vezetőképességet ad, különböző fémek, kerámia, üveg, gumi, merev műanyag, és a legtöbb más anyagok ragasztására alkalmas.
Ez egy sokoldalú ragasztó, amely alkalmas a kézműves, valamint a legtöbb ipari alkalmazásban.

Kiszerelés: 
50 ml kartus
Csomagolás: 
6 db / karton
Szín: 
sárga

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.