AM Műszer-, és fegyverolaj 120ml

AM Műszer-, és fegyverolaj
Minimum 16 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

1097
Leírás: 

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy ez egy jövedéki termék, ezért megrendelésüket kizárólag abban az esetben áll módunkban teljesíteni, ha a lap alján található jövedéki nyilatkozatot kitöltve, aláírva visszküldik nekünk e-mailben, vagy postán!

Speciális olajkeveréket tartalmaz, melyet műszerek, fegyverek ápolásához fejlesztettek ki.

  • rendkívül jó, hosszan tartó kenőhatást biztosít
  • vízkiszorító, korróziógátló réteget képez
  • védi, ápolja, tisztítja az alkatrészeket
  • eltávolítja a zsíros, olajos szennyeződéseket
  • az adagolócső pontos alkalmazást tesz lehetővé
Kiszerelés: 
120ml műanyag flakon
Csomagolás: 
32db / gyűjtő

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.