WD-40 Specialist PTFE Teflon spray 400ml

WD-40 Specialist PTFE Teflon spray 400ml
WD-40 Specialist PTFE Teflon spray 400mlWD-40 Specialist PTFE Teflon spray 400mlWD-40 Specialist PTFE Teflon spray 400ml
Minimum 6 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

909
Leírás: 

WD-40 Specialist Nagy teljesítményű teflon (PTFE) kenőanyagot tartalmazó spray, amely kiváló kenést és védelmet biztosít, miközben csökkenti a súrlódást és a kopást, meghosszabbítva az eszközök és berendezések élettartamát. Ez a termék fém, üveg, vinil, gumi és műanyag felületeken alkamazható.

Tulajdonságok: 
  • Smart Straw szórófej: nagy kiterjedésű és precíziós spray
  • Növeli az eszközök és felszerelések élettartamát
  • Csökkenti a súrlódást és a kopást
  • Tartós formula kiváló kenést biztosít
  • Hőmérséklet tartomány: -20 ° C-tól +100 ° C
Kiszerelés: 
400ml fémpalack
Csomagolás: 
12db / karton

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.