WD-40 Specialist Líthiumos Fehér Zsírzó Spray 400ml

WD-40 Specialist Líthiumos Fehér Zsírzó Spray 400ml
WD-40 Specialist Líthiumos Fehér Zsírzó Spray 400mlWD-40 Specialist Líthiumos Fehér Zsírzó Spray 400mlWD-40 Specialist Líthiumos Fehér Zsírzó Spray 400ml
Minimum 6 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

908
Leírás: 

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy ez egy jövedéki termék, ezért megrendelésüket kizárólag abban az esetben áll módunkban teljesíteni, ha a lap alján található jövedéki nyilatkozatot kitöltve, aláírva visszküldik nekünk e-mailben, vagy postán!

WD-40 Specialist Nagy teljesítményű líthiumos fehér zsírzó spray egy hosszútávú kenést biztosító megoldás, ami nem csöpög és nem folyik. Nagyszerűen alkalmazható fémeknél: csökkenti a súrlódást, amely biztosítja, hogy a szerszámok és gépek zökkenőmentesen mozogjanak. Ez a termék is használható nagy teherbírású fém kötéseknél is.

Tulajdonságok: 
  • Fém-fém kapcsolatnál történő alkalmazáshoz
  • Víz-, és hőálló kenőanyag
  • Hosszútávú védelem rozsda és korrózió ellen
  • Ideális nagy teherbírású alkalmazásoknál
  • Magas viszkozitású kenőanyag
  • Hőmérséklet tartomány: -18 ° C-tól +145 ° C
Kiszerelés: 
400ml fémpalack
Csomagolás: 
12db / karton

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.