WD-40 Folyadék 5 liter

WD-40 Folyadék 5 liter
WD-40 Spray család

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

541
Leírás: 

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy ez egy jövedéki termék, ezért megrendelésüket kizárólag abban az esetben áll módunkban teljesíteni, ha a lap alján található jövedéki nyilatkozatot kitöltve, aláírva visszküldik nekünk e-mailben, vagy postán!


Az új sokoldalú multi- tehetség, „szuper” adalékokkal, 5 kihagyhatatlan szakipari terméket kínál, egyben: Csavarlazító, Kenőanyag, Kontaktspray, Rozsdavédő és Alkatrésztisztító!

Ápolja a fémet, feloldja a szennyeződést, gyorsan meglazítja a berozsdásodott csavarokat, csapszegeket, és zsanérokat, taszítja a vizet, korrózióvédő hatású, lecsökkenti különböző gépek, eszközök, berendezések működési rendellenességeit. Ideális, számtalan napi feladat elvégzésére a műhelyben és az iparban.

Tulajdonságok: 

Multi olaj Super C1 különösen gyorsan feloldja a rozsdát és a korrodált kötéseket, valamint a beragadt alkatrészek mindenféle fajtáját. A mozgó alkatrészeket tartósan könnyű járásúvá teszi és meg-szüneti a csikorgó, kellemetlen zajokat. A különösen erős nedvességtaszító hatása által megbízhatóan segít az összes kontakt-érintkezési problémánál, az elektromos alkatrészeknél. Multi olaj Super C1 véd a rozsda ellen és eltávolítja a legkeményebb szennyeződést is!

Szagtalan, sav és szilikon-mentes. Nem gyantásodik be, és nem támadja meg a fémeket.

A kezelt gumi, és műanyag felületek, alkatrészek rövid idejű beszóráskor nem oldódnak fel.

Tartós, ismételt felhasználáskor a gumi felhólyagosodik (helyrehozható), egyes műanyagok kiszálkásodnak, megrepedeznek, pl: pigmentes Polycarbonát, ill. Acrylüveg.

Kiszerelés: 
5 liter kanna
Csomagolás: 
db

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.