ARALDITE AV138 M / HV998 1+0,4kg

ARALDITE AV138 M / HV998 1+0,4kg

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

614
Leírás: 

Az Araldite AV 138M / HV 998 2 komponensű ragasztó, mely szobahőmérsékleten köt. Sötétszürke színű, epoxy bázisú nagy hőállóságú, pasztaszerű anyag.

Fő felhasználási területe ott van, ahol megnövelt hő-, víz-, vagy vegyszerállóságot várunk el a ragasztótól. Csekély gázkibocsátása miatt számos elektronikai alkalmazásnál is teret nyert.

Tulajdonságok: 

  • Jó hőállóság 90°C-ig
  • Fémek és számos hőrelágyuló műanyag ragasztására alkalmas
  • Sűrű folyadék
  • Jó a víz- és vegyszerálló képessége

 

Alkalmazási hőmérséklet: 
25C-on 100g termék esetén a kikeményedési idő: 35 perc
Kiszerelés: 
1kg + 0,4kg - nagyobb kiszerelés rendelhető
Szín: 
sötétszürke

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.