Soudal Swipex 20 - Ipari törlőkendő

Swipex 20
A termék 12 darabonként rendelhető.
Minimum 12 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

155
Leírás: 

A Soudal Swipex maradéktalanul eltávolítja a friss tömítő- és ragasztóanyagot (szilikon, poliuretán, MS-Polymer, akril, …), purhabot és festéket, valamint sok egyéb szennyeződést a kézről, szerszámról és különböző felületről. Továbbá, alternatívát nyújt más háztartási tisztítószerekkel szemben is, kiválóan alkalmas tűzhelyek, konyhapultok és egyéb háztartási berendezések és felületek tisztítására. A különböző hatóanyagok mellet kézápolót is tartalmaz.

Tulajdonságok: 
  • Eltávolítja a friss szilikon, MS-polymer és poliuretán szennyeződéseket
  • Ideális a zsír és olaj szennyeződések eltávolítására,

felületről vagy szerszámról.

Alkalmazás: 
  • Ragasztás vagy tömítés felületeinek az előkészítésére is alkalmazható
  • Rendkívül sok alapfelületre alkalmazható
  • Kéztörlőként is használható
  • A tűzhely és egyéb háztartási eszközök tisztítására
Kiszerelés: 
20 és 80db - os kivitel
Csomagolás: 
20as: 12db/karton; 80as: 6db/karton

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.