Soudaband Acryl dagadószalag

Soudaband Acryl dagadószalag

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

716
Leírás: 

A SOUDABAND ACRYL egy előkezelt, öntapadó, elasztikus Poliuretán tömítőszalag. A finom cellastruktúrás poliuretán szivacs teljes keresztmetcetében akrillal impregnált.

Raktárkészeltünkről érdeklődjön e-mailben...

Tulajdonságok: 
  • Az előkezelt tömítő szalag könnyen és gyorsan felhasználható, közvetlenül a tekercs megbontása után hő- és hangszigetelő
  • Az akrilszalag, esőverésnek is ellenálló megoldást kínál és nem igényel szokványos felhasználási körülmények között elő- ill. utókezelést
  • Tartósan flexibilis
  • Nem okoz szennyeződést a fugaszéleken


A Soudaband Acryl ellenálló pl.: alkáli kicsapodásoknak a betonból és általánosan is ellenáló a külonboző építőanyagokkal szemben.
A Soudaband Acryl nem tartalmaz, olyan anyagot ami pl. a festett felületekre bármilyen hatással lenne. Alkalmazkodás az egyenetlen felületekhez, illetve a szerkezeti mozgásokhoz, függetlenül a fuga elhelyeszkedésétől. Az egyenetlen vagy nem szimetrikus fuga szélek és felületek, az expanzionáló tulajdonság által teljesen kiegyenlítődik.

Alkalmazás: 
  • Falban lévő fugák tömítéséhez, panelek tömítéséhez, beton, tégla stb.
  • A fal és a nyílászáró keretek közötti tömítésekre
  • Esőverés és szélfúvás elleni tömítés beton-, fém-, fa-, panel- és tetőszerkezeteknél
  • Külső és belső használatra egyaránt
Hőellenállás: 
-20C-tól +85C-ig
Szín: 
antracit

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.