Tremco Illbruck Alu-Butil szalag

Tremco Illbruck Alu-Butil szalag

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

846
Leírás: 

Butillal bevont, az egyik oldalán öntapadó alumínium fólia.

Alkalmazás: 

Univerzálisan felhasználható öntapadó szalag, elsődlegesen víz és vízpára elleni szigetelésekhez tervezve számos felhasználási területen.
Legfőképpen alkalmas fém és műanyag illesztések szigetelésére, ereszcsatornákhoz, tetőbádog szigetelésére, kályhacsövezéshez, tetőgerinc munkálatokhoz, falakhoz, szennyvízcsatornához. Felhasználható téglafalhoz, gipszhez, betonhoz, fához, fémekhez, acélhoz, cinkhez, alumíniumhoz és üveghez.

Kiszerelés: 
1,2mm vastag és 40,45,50mm széles tekercsekben érhető el. Raktári készlet 45mm széles! - 25 méter / tekercs
Csomagolás: 
6db/karton
Szín: 
alu - szürke/fekete

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.