Tükörragasztó Szalag

Tükörragasztó Szalag
Minimum 5 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

590
Leírás: 

PE habbázisú szalag, elsődlegesen zárt cellaszerkezettel, mindkét oldalán akril ragasztóval ellátva, védőszalaggal ellátva.

 


Tulajdonságok: 

Alkalmas kül- és beltéri munkálatokra is, ahol követelmény a kiváló ragasztási teljesítmény és az illesztési erősség. Főleg fémhez és burkolati elemekhez, moduláris egységekhez, üvegezéshez használják.

Alkalmazás: 

 

• alkalmazásával csökkenthetőek vagy teljesen mellőzhetőek a mechanikus rögzítések

• kitűnően ellenáll az időjárási hatásoknak

• gyors, könnyű és esztétikus alkalmazás

• kitűnő ragasztóerőt képez a legtöbb felületen, pl.: műanyagon (beleértve a polikarbonátokat), fán, fémen és üvegen.

Alkalmazási hőmérséklet: 
Alkalmazási hőmérséklet +10 °C és +45 °C között.
Kiszerelés: 
1mm x 19mm x 10m és 25m
Szín: 
fehér

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.