Tremco Illbruck CT 113 EPDM Ragasztó 4,7kg

Tremco Illbruck CT 113 EPDM Ragasztó 4,7kg

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

179
Leírás: 

A Tremco Illbruck CT 113, régi nevén OT 13, egy szintetikus gumi és gyanta bázisú magas viszkozitású kontaktragasztó.

Tulajdonságok: 
  • kiválóan ellenáll az öregedésnek
  • erős és rugalmas csatlakozás
  • jól ellenáll a hőmérsékleti ingadozásoknak és a víznek
  • nagy kötési erősséget ér el közvetlenül a felhasználás után
  • jól ellenáll az időjárásnak
Alkalmazás: 

A CT113 v. OT 13 kontaktragasztó egy speciálisan, az Illbruck FF 220-as és FF 210-es fóliákhoz, illetve EPDM fóliákhoz tervezett ragasztó. Főleg homlokzati felhasználásokhoz; fa, fém, tégla és egyéb építő anyagok felületeihez, melyekkel ez az anyag kompatibilis. Így az illesztések kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak, az öregedésnek, a hőmérsékleti ingadozásoknak, felveszi az illesztési hézagokból adódó mozgásokat és vízhatlan.

 

A felületnek tisztának, száraznak, por, szennyeződés, pára és zsírmentesnek kell lennie.
Az EPDM ragasztó-tömítőt csíkokban kell felhordani a felületre, majd kb. egy perc múlva helyezzük rá a ragasztóanyagra az EPDM fóliát, egy határozott mozdulattal nyomjuk bele, és egy hengerrel simítsuk el a ragasztandó felületen. Az EPDM ragasztó-tömítőt használhatjuk két EPDM fólia átlapolásánál is ragasztóként.

Alkalmazási hőmérséklet: 
+ 5°C és + 30°C között
Felület típusok: 
Korlátozások: Az EPDM ragasztó-tömítőt ne használjuk extrudált polystyrénnél. Pl.: Styrofoam
Hőellenállás: 
- 20°C tól + 80°C-ig
Kiszerelés: 
4,7 kg vödör
Csomagolás: 
db

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.