Felületvédő fólia G566 - ME211 100mm x 33m

A termék 6 darabonként rendelhető.
Minimum 6 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

572
Leírás: 


 

Kiváló minőségű fólia, egyik oldalán akrilos ragasztóval bevonva.

Öntapadó védőfólia, mely védi a felületeket a szállítás folyamán, megmunkáláskor, raktározás során és beépítés közben keletkező esetleges szennyeződésektől és sérülésektől. Alkalmas még ideiglenes kültéri felhasználásra. Ideális védelmi választás a felületekhez, úgymint PVC-profilokhoz, fényezett felületekhez, porfestett fémekhez, acélhoz (karcolt/dörzsölt), alumíniumokhoz (magas fényezésű vagy karcolt/dörzsölt) vagy porszórt alumíniumhoz. Alkalmazási hőmérséklet +10 °C és +40 °C között.

Tulajdonságok: 

 

 

• a fólia vastagsága optimális védelmet nyújt a mechanikai sérülésekkel szemben a bázisfelületen

• alkalmazható kültéri felületeken kilenc hónapig anélkül, hogy fennállna a veszélye annak, hogy a ragasztó nyomot hagyna az eltávolítás után

• rugalmassága következtében megóvja a fóliát a leválástól

Alkalmazási hőmérséklet: 
+10 °C és +40 °C között.
Kiszerelés: 
100mm x 33m
Szín: 
kék/sárga

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.