EPDM Fólia

EPDM Fólia

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

591
Leírás: 

EPDM anyagú szigetelő fólia. Anyaga nem tartalmaz semmiféle oldószert, amely a környező felületekbe szivároghatna az idő előrehaladtával.

 

AMENNYIBEN TERMÉKÜNK FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT KÉREM ÍRJON NEKÜNK...

Tulajdonságok: 

Ez a fólia a csatlakozási illesztések szigetelésére szolgál ajtó- és ablakkeretek köré vagy függönyfalak széleihez és más szerkezeti illesztésekhez, vízzáró réteget képez a csatlakozás külső oldalán, nagyon magas páraáteresztő képességgel rendelkezik.

 

• kitűnően ellenáll a mechanikai sérüléseknek

• 250%-ig képes közvetíteni/átadni a dilatációs mozgásokat

• UV-ellenálló, extrém időjárási körülményeknek is ellenáll

• kiválóan rugalmas, könnyen alakítható a nem átlagos felületekhez is

Alkalmazási hőmérséklet: 
Alkalmazási hőmérséklet +5 °C és +35 °C között
Kiszerelés: 
0,7 mm vastagságban kapható tekercsben és vágva
Szín: 
fekete

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.