Dunafoam 1K Tűzgátló pisztolyhab 750ml - ÉMI

Dunafoam 1K Tűzgátló pisztolyhab 750ml
Dunafoam 1K Tűzgátló pisztolyhab 750ml
Minimum 3 darabot kell rendelni.

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

524
Leírás: 

A DUNAFOAM 1K tűzvédelmi purhab a külső és belső tér találkozásánál, elsősor ban ajtó és ablakkeretek szerelésénél, üregek hézagok tűzgátló tömítésére, tető-, fal mennyezetcsatlakozások tömítésére és szigetelésre, ragasztásra, csőszerelésnél, kábel átvezetéseknél faláttörések kitöltésére kiválóan alkalmas.

Kiszerelés: 
750 ml fémflakon
Csomagolás: 
12 db / karton

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.