United Sealants WI-2 Kenhető Szigetelés

United Sealants WI-2 Kenhető Szigetelés
US WI-2 Kenhető Szigetelés 5,25 kgUS WI-2 rendszer

Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

AKCIÓ!
443
Leírás: 

A WI-2 kenhető szigetelés (folyékony fólia) kétkomponensű cementtartalmú porkeverék és vizes akrilát-polimer diszperzió, rugalmas páraáteresztő szigetelőanyag. A maximális repedésáthidaló erő nagymértékben függ a felvitt rétegvastagságtól. Két réteg felhordása ajánlott. A bedolgozás + 10 ’C fölött történjen. A műanyag-komponensek tulajdonságai miatt a bevonat a beton mellett egy sor más anyaghoz is kiválóan tapad, így pl. fémhez, bitumenhez, különböző műanyagokhoz, üveghez, stb. A fenti tulajdonságok érvényesüléshez elengedhetetlen feltétel az alapozás gondos előkészítése, a szakszerű feldolgozás, valamint az előírt rétegvastagság betartása. Magas-, illetve mélyépítési munkálatokhoz is alkalmas. Kikeményedés után tartósan rugalmas, időjárás- és fagyálló.

Tulajdonságok: 

• rugalmas bevonat, repedés áthidaló,
• környezetbarát, időjárásálló,
• nem tartalmaz szerves oldószereket,
• minden aljzatra kiválóan tapad,
• víz és sós oldatok ellen szigetel,
• realkalizáló tulajdonsággal rendelkezik,
• közvetlenül burkolható

Alkalmazás: 

Régi és új tetők, teraszok, erkélyek, pincék, aknák, medencék alagutak, tárolók, vizes helyiségek, épülethomlokzati részek, stb. varrat nélküli szigetelésre, talajnedvesség, és ill. víznyomás elleni felújítására, de mindenek előtt ott, ahol a vékony, repedésáthidaló bevonat a követelmény.
WI-2 a szokásos, passzív töltőanyagok helyett különleges, tartós lúgos kémhatást biztosító adalékokat tartalmaz, és ezáltal vízzáró, de páraáteresztő tulajdonsággal rendelkezik.

Alkalmazási hőmérséklet: 
+5C-től + 30C-ig
Felület típusok: 
fém, bitumen, műanyagok, üveg
Előkezelés: 
WI-12 általános mélyalapozóval
Felület állapota: 
száraz, vagy enyhén nedves, zsír-, és pormentes
Kiadósság: 
/m2: 1,5-2kg folyó víz elleni védelem; 3-4kg víznyomás elleni védelemhez
Kiszerelés: 
5kg, 25kg
Csomagolás: 
5kg és 25kg: műanyag vödör
Szín: 
por: szürke, oldat: tejszínű

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az alábbi űrlap segítségével küldhető számunkra üzenet.
Kedves Látogatónk, a levél tárgya mindig tartalmazza a termék nevét és azonosítóját, az üzenetben szerepelni fog egy termékre mutató link is, ezért Önnek nem szükséges ezt megtennie.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
A választ az üres mezőbe írja.