Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Júniusi akció

US BuildFix-W stukkó és építési ragasztó 280mlKedves Vevőink és Érdeklődők!

Június hónapban az alábbi termékeinket érik el kedvezményes áron:

United Sealants Buildfix-W 280ml építési és stukkó ragasztó egy oldószermentes, használatra kész ragasztópaszta, mely általánosan felhasználható építési anyagok, különösen stukkók, díszlécek, rozetták, faburkolatok, lécek, műanyag és polisztirol elemek, profilok, stb. ragasztására.

United Sealants US-D3 Vízálló faragasztó 600g expressz faipari ragasztó, épületszerkezetekhez, nyílászárókhoz, bútoripari felhasználásra.

United Sealants Purhab tisztító spray 500ml speciálisan a még meg nem kötött purhab, vagy ragasztók eltávolítására fejlesztettek ki. A hagyományos purhab flakon csőszelepének tisztítására, továbbá a purhab pisztoly belső rendszerének átmosására is alkalmas. Kifejezetten alkalmas felület előkészítésére, zsírtalanítására szilikonozás, illetve poliuretán-ragasztás előtt.

United Sealants Duct tape szöveterősítésű ragasztó szalag 48mm x 50m fekete és fehér színben a készlet erejéig!

United Sprays Féktisztító spray 500ml tisztító, és zsírtalanító, különleges benzinfajták bázisával. Befújása után magától, és gyorsan eltávolítja az olajt, zsírt, viaszt, fékport és egyéb szennyeződések bármilyen fajtáját. Maradék nélkül zsírtalanítja a fémeket, üveget és kerámiát a szilikontól, olajmaradványtól, gyantától és ragasztótól.

United Sprays Kontakt tisztító spray 400ml megakadályozza és kijavítja a nedvesség által okozott hibákat, zavarokat, bármilyen elektromos hálózatban, gépjárműveknél. Víztaszító hatású, speciális fejlesztésű termék, kiadós és sokoldalú, kiválóan használható autóknál, kétkerekűeknél, ipari, és hobby célokra.

Bevezetés alatt álló termékeink közül az alábbiakat érik el kedvezményesen: kéztisztító és epoxy ragasztó termékcsaládunkat, mely júliustól már teljes áron lesz csak elérhető. Új Réz paszta spraynket...

Részletekről kérjük érdeklődjenek üzletkötőinknél, vagy keressék fel a termékoldalainkat!

 

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink