Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Júniusi akció

United Sealants PisztolyhabKedves Vevőink és Érdeklődők!

Június hónapban az alábbi termékeinket érik el kedvezményes áron:

A United Sealants Buildfix W Építési és stukkó ragasztó egy oldószermentes, használatra kész ragasztópaszta, mely általánosan felhasználható építési anyagok, különösen stukkók, díszlécek, rozetták, faburkolatok, lécek, műanyag és polisztirol elemek, profilok, stb. ragasztására. Ajánlott házak, irodák, ipari létesítmények befejező és felújítási munkái során. Alkalmas bel- és kültéri használatra.

A United Sealants Pisztolyhab, egy komponensű, önexpanzionáló, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott szerelőhab csavarcsatlakozással, amely a flakonból egy PU- pisztoly segítségével használható fel. Nyílászárók beépítésére és tömítésére. üregek és csőáttörések kitöltésére, tömítésére. Szigetelőanyagok rögzítésére, ragasztására. Hangszigetelő rétegként motoroknál. Hűtés- és fűtéstechnikában a szigetelés optimalizálására.

A United Sealants WI Hajlaterősítő szalag tartósan rugalmas gumiszalag PP-szövet hordozón. A United Sealants WI-1 és WI-2 -es kenhető vízszigeteléssel együtt alkalmazva rugalmas szigetelést képez a padló és fal közti élekben, sarkokban. Padló és fal közti élek, sarkok tömítésére a kenhető vízszigetelések alá. Zuhanytálcák, medencék, tartályok szigetelésére a kenhető vízszigetelések kiegészítéseként. Rugalmas tömítésként olyan tartósan nedves környezetben, mint pl. a mosókonyha, fürdő, zuhanyzó, stb.

A United Sprays Féktisztító spray egy aktív, gyorsan párolgó, speciális tisztító, és zsírtalanító, különleges benzinfajták bázisával. Befújása után magától, és gyorsan eltávolítja az olajt, zsírt, viaszt, fékport és egyéb szennyeződések bármilyen fajtáját. Maradék nélkül zsírtalanítja a fémeket, üveget és kerámiát a szilikontól, olajmaradványtól, gyantától és ragasztótól. A nagyon gyors párolgási sebessége által, rövid idő alatt optimális tisztítási hatás érhető el. A féktisztító spray nem korrodál, nem támadja meg a gumi és műanyag alkatrészeket.

A United Sprays Kontakt spray megakadályozza és kijavítja a nedvesség által okozott hibákat, zavarokat, bármilyen elektromos hálózatban, gépjárműveknél. A kontaktust gyorsan és megbízhatóan újra helyreállítja. Víztaszító hatású, speciális fejlesztésű termék, kiadós és sokoldalú, kiválóan használható autóknál, kétkerekűeknél, ipari, és hobby célokra. Elektromos berendezések, gépek speciális több funkciós ápoló segédanyaga, véd a meghibásódás ellen és kimaradások esetén gyors, hathatós segítséget nyújt. Különösen gyorsan és megbízhatóan tisztít, véd és ápol. Gyantás, kikeményedett kontakt zsírok, oxidációs és szulfid maradványok gond nélkül el lesznek távolítva. Erős víztaszító hatásának köszönhetően a nedvesség által okozott meg-hibásódásokat is gyorsan és eredményesen megszünteti az áthidaló ellenállásokat és helyreállítja a kontaktust. Ideális elosztókhoz, kapcsolókhoz, dugókhoz, relékhez, kapcsoló táblákhoz, foglalatokhoz, stb.

A 2 oldalú PVC szőnyegragasztó szalag 5 és 10m kiszerelésben alkalmas szőnyegek, padlószőnyegek, linóleum (PVC) beton, fa, fém aljzathoz történő tartós, biztos leragasztásához.

A termékek áraival, raktárkészletével és egyéb információkkal kapcsolatban kérem vegyék fel velülnk, vagy üzletkötőjükkel a kapcsolatot, vagy keressék fel itt a webshopban a termékoldalt....

 

 

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink