Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Januári akció

United Sealants Akna purhab 750mlKedves Vevőink és Érdeklődők!
Az új évi akciók sorát az alábbi termékeinkkel nyitjuk meg:

United Sealants Légtechnikai tömítő 310ml és 600ml egy nagyteljesítményű, kiváló minőségű, akril diszperzió bázisú, oldószermentes tömítőanyag, mely ellenáll változó hőmérsékletnek, páratartalomnak, kül-, és beltérben egyaránt alkalmazható, kikeményedés után vízálló. Kifejezetten légalagutak, ventillációs-, és fűtési rendszerek csatlakozási fugáinak tömítésére ajánljuk.

United Sealants Akna purhab 750ml egy használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott poliuretán hab, mely aknák és kútgyűrűk tömítésére, szigetelésére lett kifejlesztve.

United Sealants WI-12 Általános mélyalapozó 1 és 5 liter 1:5 gipsztartalmú alapfelületek, gyári, kész vakolattípusok, szálas cementlapok, mészkő és klinkertégla kül-, és beltéri alapozására és impregnálására javasolt. Alkalmazható továbbá a krétásodó, fellazult falfelületek felső felületi lekötésére, az enyves festékektől megtisztított felületekre és a régi mész-, és ásványi festékek maradékainak szilárdítására, az alapfelület egyenetlen nedvszívásának kiegyenlítésére. Papír- és kasírozott szigetelő tapéták védőbevonataként is alkalmazható.

United Sealants Maszkoló szalag 60°C 19mm x 50m kiváló tapadású festőszalag, melyet festési és mázolási munkáknál, javításoknál használhat sokféle alapfelületre.

United Sprays Horgany spray 500ml egy gyorsan száradó rozsdavédő anyag, fém felületeken kiváló, tartós hatással bír. Professzionálisan védi a csupasz felületeket, különösen jól alkalmazható varratokra, valamint olyan fém felületekre, amelyek tartósan ki vannak téve a korróziónak és rozsdamarásnak. A cink sprayben felhasznált cink és cink-kötések, több mint 92 %- ban tartalmaznak hibátlan, tiszta cinket.

United Sprays Horgany-alu spray 400ml, egy dekorációs, és javítóspray, jó korrózióvédelemmel, melynek pigmentjei 99,5 %- os tiszta alumíniumból állnak. Horganyzott részek sérüléseinek javításához, újrahorganyozásához és acélvázas építményeknél hegesztési varratokhoz, vágási pontokhoz.

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink