Webshop katalógus

Kedves Érdeklődők és Vevők!

Az elmúlt két hónapban weboldalunk gyökeres változáson ment keresztül.

Mindez a júliusi külső megjelenésünk megváltoztatásával kezdődött, és a mai belső, katalógusunk tartalmi megújulásával fejeződött be.

Mit is jelent ez valójában?

A külső megváltoztatásáról nem mondanék sokat, hisz látszik, több termék került a főoldalra, igyekezteünk minél színesebb, átláthatóbb tartalommal felhívni figyelmüket kínáltunkra.

A belső megváltoztatásáról mondanék egy kicsit többet.

A megszokott márka szerinti csoportosítás mellé két másik szempont-rendszer is felvételre került: termékcsoportok, illetve az ipar és kereskedelem.

Termékcsoportok:

A termékek tipus és fajta szerinti osztályozását jelenti, legyen az purhab, valamilyen ragasztó, vagy éppen ipari spray, és ezen alap termékeket bontottuk le a legkülönbözőbb fajtákig.

Ipar és kereskedelem:
Ipari szegmens szerinti osztályozás figyelembe veszi, az adott építőipari, ipari vállalkozás milyen termékeket használ nap mint nap munkája során...
Kereskedelmi osztályozás azt jelenti, hogy ezek a termékek melyik kereskedelmi egységben érhetők el. Viszonteladóinknak is segítséget nyújt kinálatunk megismerésében, és abban, milyen termékekkel tudják tovább bővíteni boltjuk termékskáláját.

Amennyiben kérdésük lenne, kérjük keressenek Bennünket!