Neosil logisztikai változások

Az alábbi hírek és információk szerződött partnereinknek és túrajárati vevőinknek szól...


Logisztikai változások a Neosil Kft kereskedelmében


Tisztelt Vevőink!

Cégünk dinamikus növekedést tudhat maga mögött. Az elmúlt 2 évben szállításaink és túráink átalakultak: mind a rendelések felvétele, kezelése, mind a szállítások tekintetében. További változtatásokat kell eszközölnünk annak érdekében, hogy szolgáltatásunk szinvonalát továbbra is legnagyobb megelégedésükre  tudjuk végezni. A piacon jelenlévő versenytársaink és a kereskdelem más területein jelenlévő vállalkozások által alkalmazott gyakorlatot egybegyúrva, saját magunkra átformált logisztikai változtatásokat szeretnénk 2 lépcsőben bevezetni.


1.
2016. január 4.-től termékenként minimális rendelési tételeket vezetünk be, igazodva természetesen a kisebb vevők igényeinek figyelembe vételéhez, továbbá az adott termék fogyási gyakoriságához mérten. Az adott termék rendelésének leadásakor az üzletkötő jelezni fogja, hogy mi a minimális rendelés tétel. Amennyiben a termékrendelés nem éri el a minimumot, úgy a Vevő eldöntheti, kéri-e a terméket, vagy nem, amennyiben igen, úgy a kiszállításnál a mennyiség automatikusan felkerekítésre kerül! Ezzel egyidőben webshopunkban található, minimálisan rendelhető termék-mennyiségeket hozzáigazítjuk, harmonizáljuk ehhez az új rendszerhez. Ettől az időponttól kezdődően a minimális rendelési tételeknél kevesebb darabszámú termék szállítása nem lehetséges.
Magyarázatul, mi az oka ennek a változtatásnak, két fontos dolgot szeretnénk kiemelni: első, hogy a megnövekedett komissió (termékösszekészítés) idő miatt ezeket a kisebb rendeléseket a megnövekedett terhek miatt kiszállítani nem tudjuk, másodsorban pedig, a saját autóval, mind a futárral történő kiszállításkor, egy esetleges hatósági, közúti ellenőrzéskor az ilyen jellegű szállítások szabálytalanok a megváltozott törvényi környezetre való tekintettel, ebből adódóan büntetést vonnak maguk után.


2.
2016. február 29.-től szerződött és túra partnereink felé az alábbi szállítási díjak kerülnek felszámításra:


Túrajárat alkalmával:

  • 0 Ft és nettó 20000 Ft számlaösszeg között nettó 1500 Ft szállítási díj.
  • Nettó 20000 Ft számlaösszeg felett szállítási díj NINCS!


Extra kiszállítás (nem túrajárat esetén):

  • 0 Ft és nettó 20000 Ft számlaösszeg között nettó 2200 Ft szállítási díj.
  • Nettó 20000 Ft és nettó 50000 Ft számlaösszeg között nettó 2000 Ft szállítási díj.
  • Nettó 50000 Ft számlaösszeg fölött NINCS szállítási díj!


Szeretnék tájékozatni Önöket arról: célunk, hogy Vevőink megrendelésüket állítsák össze a mindenkori termékfogyásoknak, és az 1-2 hetes túrajáratnak megfelelően. Az elmúlt 2 évben a slepptúrás kiszolgálás elhagyása után sikeresen álltak át vevőink az előre történő rendelés leadásokra - amit ezúton is köszönünk - ezt szeretnénk tovább fejleszteni ezzel az szállítási módozattal.


Középtávon, de már lehet, hogy ebben az évben lesznek olyan megrendelés-teljesítések (túra és extra), amelyeket idő-, és költség hatékonysági okok miatt futárszolgálat útján teljesítünk.


Kérjük a fenti változtatások elfogadását és az ehhez nyújtott segítséget. További eredményes munkát kívánva: a Neosil Kft. csapata