Logisztikai változások!

Logisztikai változások a Neosil Kft. kereskedelmében

Tisztelt Vevőink!


Szeretnénk megköszönni Önöknek a 2016 év elején, két lépcsőben bevezetett logisztikai változások elfogadását, és azok napi, heti szintű alkalmazását. Az elmúlt egy év megmutatta nekünk, mi az ami jól működik, mi az amiben fejlődnünk kell, amit fejlesztenünk kell a jövőben.


Amint azt tapasztalták, a termékellátást nagyrészt futárcég végzi: kiszállításokat pontosan teljesítik (lehetnek kisebb csúszások, de ha vannak, azt másnap korrigálják). Amennyiben téves kiszállításra kerül sor (az többnyire a mi hibánk), vagy Ők, vagy mi igyekszünk belátható időn belül javítani a hibát. Ezúton is köszönjük türelmüket és segítségüket!


Új üzletkötő kollégánk az elmúlt 3 hónapban megismerte vevőinket, a termékeket: a rendelés felvételét gördülékenyen végzi, reméljük ebből a szempontból is egyre tökéletesebben, az Önök legnagyobb megelégedésére.


2017. január 2.-tól az alábbi egyszerűsítést, és ésszerűsítést vezetjük be:
Üzletkötőnk továbbra is túraszerűen keresi fel önöket, veszi fel megrendelésüket. Ezek a rendelések 48 órával később kiszállításra kerülnek, tehát a szállításokra ezután is ugyanazon a napon számíthatnak. A túrajárati (slepp-túrás) kiszállítás teljesen megszűnik.


A díjazás mértéke, rendszere emiatt egyszerűsödik:
•    0 Ft és nettó 25000 Ft számlaösszeg között nettó 1700 Ft szállítási díj.
•    Nettó 25000 Ft számlaösszeg felett szállítási díj NINCS!


Ez a napi gyakorlatban azt jelenti, bár netto 5000 Ft-tal emelkedik a minimális rendelési küszöb (a konkurencia netto 35.000 és 50.000 Ft-tal dolgozik), de tapasztalataink szerint ez az emelkedés a rendelések összeállításakor nem jelent problémát vevőinknek.


Az EXTRA feláras, túrán kívűli kiszállítások megszűnnek: netto 25000 Ft-os rendelés felett minden esetben INGYENES a kiszállítás!


Reméljük ezek a változások hozzájárulnak a jobb, átláthatóbb munkarend kialakításához, és érdemben segítik majd munkájukat és a zavartalan termékellátást.


További eredményes munkát kívánunk!


A Neosil Kft. csapata