Jön a CLP türelmi időszak vége!

Tisztelt Partnereink!

Bizonyára ismert önök előtt is, hogy 2017. május 31-én véget ér a CLP-rendeletben előírt bevezetési periódus, így 2017. június 1-től már csak olyan termékek lehetnek az üzletek polcain, melyek az új előírás szerinti , piros keretű, élére állított négyzet alakú piktogrammokat és az ennek megfelelő figyelmeztető mondatokat tartalmazzák. A régi, DPD rendszerű, narancssárga jelölések már nem szerepelhetnek a továbbértékesítésre szánt termékeken! A saját célra felhasználandó termékeket a rendelet nem érinti.

Mivel több olyan a Neosil Kft. által forgalmazott termék van, melynek eltarthatósága több, mint a bevezetés periódusa, ezért az ön üzletében is lehetnek még régi jelöléssel ellátott termékek!

Kérjük, saját érdekében nézze át mihamarabb készletét és ellenőrizze, hogy van-e régi, narancssárga jelölésű termék a polcain! Amennyiben igen, első lépésként érdemes megpróbálni kiárulni ezeket, május végéig erre még van idő.

Fontos azonban, hogy május 31-én ezeket a termékeket vegye le a polcról és rakja félre, mivel egy későbbi hatósági ellenőrzés során mindenképpen fennakadnak majd és ez pénzbüntetéssel is járhat!

Ezen termékek további értékesítéséhez beszállítóink díjtalanul biztosítanak egyedi matricákat, melyekkel a régi jelölések felülragaszthatóak. Ehhez kérjük, hogy pontos igényét üzletkötőnk felé legyen szíves leadni, a termék pontos beazonosítását lehetővé tévő adatokkal ellátva: cikkszám, vagy EAN kód, megnevezés, szükséges darabszám.

2017. június 1. után csak akkor hozza forgalomba újra a terméket, ha már az új jelöléssel ellátott matricával felülragasztotta!

United Sealants 'n Spras saját márkás termékeink közül az alábbi termékek esnek a CLP hatálya alá:

US NEUTRÁLIS SZANITER SZILIKON 280ml TRANSZPARENS és FEHÉR (Új design-ú termék)

US TŰZÁLLÓ TÖMÍTŐ 300ml (Új design-ú termék)

US BITUMEN ZSINDELYRAGASZTÓ 300ml (Régi és új design-ú termék)

US UNI-PRO KONTAKT ÉPÍTÉSI RAGASZTÓ 280ml

US PUFLEX-40 SZERKEZETI RAGASZTÓ és TÖMÍTŐ 280ml

US CRYSTAL MS VÍZTISZTA RAGASZTÓ 280ml

US BRUTÁL FIX ERŐRAGASZTÓ 280ml

US USFIX-P300 2K DŰBELRAGASZTÓ 300ml

US PURHAB 500 és 750ml és PISZTOLYHAB 750ml

US TÉLI PURHAB és PISZTOLYHAB 750 (Régi és új design-ú termék)

US RAGASZTÓHAB és RAGASZTÓ PISZTOLYHAB 750ml

US PURHABTISZTÍTÓ 500ml

TOVÁBBÁ ÖSSZES SAJÁT MÁRKÁS IPARI SPRAYNK - RÉGI és ÚJ DESIGNÚ EGYARÁNT!


Amennyiben a fenti termékek régi csomagolású (design) változatából még van készleten, kérem jelezze felénk!!!

Hatályos biztonságtechnikai adatlapjainkat itt találja: KLIKK

Üzletkötőink állnak rendelkezésükre további kérdés esetén!