Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Februári akció - havi akciók mostantól másképpen...

US univerzális szilikon 280ml színtelen és szürkeKedves Vevőink és Érdeklődők!

Ettől a hónaptól kezdve akciónkat más rendszer szerint állítjuk össze, mint eddig: mostantól havonként több termékcsoportunkban lesznek akciós termékek! Tehát a szilikontömítők, tömítőmasszák, ragasztók, purhabok, vízszigetelők, ipari sprayk, ipari szalagok stb. szélesebb választékát érik majd el kedvezményes áron, mint eddig. Kérjük, hogy iratkozzanak fel hírlevelünkre, böngésszék honlapunkat, és érdeklődjenek üzletkötőinknél, hogy tájékozottak legyenek az adott havi akciós termékekkel kapcsolatban!

Február hónapban az alábbi termékeket érik el kedvezményes áron:

United Sealants Univerzális szilikon transzparens (színtelen) és új termékként előreláthatólag február 12-től szürke, amelyek kiváló minőségű, ecetsav és fungicid (penészálló, szaniter) tartalmú, egy komponensű szilikontömítőanyagok. Kül-, és beltéri használatra. UV álló, időjárásálló. Kiváló ár-minőség arányú termékek!

A United Sealants UNI-PRO építési ragasztó egy szintetikus kaucsuk bázisú, használatra kész, egy komponensű ragasztópaszta, melyet az építőipari szakipar legkülönbözőbb helyein használhat sokféle alapfelületre.

United Sealants Purhab 300ml: B3-as, barkács kiszerelésű, 12 liter kihozatalra képes purhab.

A United Sprays Horgany spray szürke színű cink spray egy gyorsan száradó rozsdavédő anyag, fém felületeken kiváló, tartós hatással bír. Professzionálisan védi a csupasz felületeket, különösen jól alkalmazható varratokra, valamint olyan fém felületekre, amelyek tartósan ki vannak téve a korróziónak és rozsdamarásnak. A cink sprayben felhasznált cink és cink-kötések, több mint 92%- ban tartalmaznak hibátlan, tiszta cinket. Ponthegeszthető!

A United Sprays Horgany-alu spray egy dekorációs és javítóspray, jó korrózióvédelemmel, melynek pigmentjei 99,5 %- os tiszta alumíniumból állnak. Horganyzott részek sérüléseinek javításához, újrahorganyozásához és acélvázas építményeknél hegesztési varratokhoz, vágási pontokhoz.

Duct Tape szöveterősítésű ragasztó szalag 50mm széles 50m hosszú ezüst, fekete és fehér, illetve 10m hosszú ezüst színben.

Kérjük, tekintsék meg akciós termékeinket, és érdeklődjenek üzletkötőinknél...

 

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink