Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

Árváltozások

Áremelkedés

Kedves Vevőnk!

2017 év végén, hírlevelünkben említettük, hogy a szilikon alapú termékek piacán további változások várhatóak.

Az Európában jelenlévő két nagy alapanyag-gyártó további áremelést jelentett be november-december környékén. Ez azt jelenti, hogy raktárkészletüktől függően a közeljövőben a késztermék gyártók és értékesítők meg fogják emelni eladási áraikat... (tovább...)

Sajnos kénytelenek vagyunk mi is így tenni 2018. március 1.-től. Szilikonolaj alapú termékeinknél nagyon drasztikus az emelkedés, de többi termékcsoportunkat is érinti kisebb mértékben az árváltozás. Számszerűsítve, termékcsoportonként, átlagosan: Szilikonok: 10%, Tömítőmasszák: 9% (Festhető tömítő 4%), Ragasztók: 3%, Purhabok: csak a ragasztóhab és ragasztó pisztolyhab változik 2%-kal, Vízszigetelők: 5%

További, általunk forgalmazott márkák és termékek változásai:

Soudal: 2018. február 19.-től termékcsoporttól függően 2,6% - 10% között

Materiál (FBS): 2018.február 5.-től 25%

Araldite: 2018. március 1.-től átlagosan 3%

A szilikonolaj és az MDI (purhab alapaanyaga) piacáról még mindig nem érkeznek megnyugtató hírek. A gyártók napi árakkal dolgoznak, a termékbeszerzés nagyon labilis. Ez azt jelenti, hogy a késztermék gyártás nehézkes, ebből adódóan a termék ellátásban zavarok vannak és várhatóak is a jövőben.

Mi továbbra is megteszünk mindent, hogy a United Sealants márkás termékek folyamatosan Vevőink rendelkezésére álljanak, amint azt jeleztük, megemelt raktárkészlettel készülünk!

Kérjük a fentiek szíves tudomásulvételét, és megrendeléseiket ennek tudatában adják le üzletkötőinknek.

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésükre: a Neosil Kft. csapata.

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink