Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sprays Univerzális Tömítő és Javító spray 400mlMárka: United Sprays
United Sprays Univerzális Tömítő és Javító spray 400ml
(5300)
Szín: szürke
Ár: 3466 Ft
(2729 Ft + ÁFA)

Egységár: 8665 Ft / 1000 ml
(6823 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 3 darabot kell rendelni.

12db/karton
Leírás: 

A United Sprays Univerzális tömítő és javító spray szürke, bitumen mentes és gumigyanta alapú javító és szigetelő spray. A termék használata és bevonat száradása után a legmagasabb szintű tapadó, rugalmas védőbevonatot eredményezi, mely ellenáll a légköri és mechanikai igénybevételnek (pl. kőfelverődés). Az Uni tömítő és javító spray szürke jó rezgés-, és vibráció-gátló hatással rendelkezik.

 

Tulajdonságok: 
  • festhető
  • rezgésgátló hatással rendelkezik
  • magas kopásállóság
  • gyors száradás kb.2-4 óra
  • alkalmas minden általános felületre
  •  jó öregedésállóság
  •  tartós rugalmasság
  • strapabíró

A United Sprays Univerzális tömítő és javító spray az építőipar széles spektrumában használható gyors-javító, és szigetelő sprayként.   Lehetséges alkalmazási terület tetők, vagy bádog szerkezetek szigetelése, gyorsjavítása, vízszigetelése. Ház körüli javítási és szigetelési munkák esetében nagyon jó szolgálatot tesz, amennyiben kéznél van. Szinten mindenféle alapfelületre tartósan tapad, úgy mint különböző fémek, kövek, műanyagok, fa, stb. Minden esetben ajánljuk egy előzetes teszt végrehajtását! Nehezen hozzáférhető területek utókezelésére is szolgál, pl. autócsomagtér, sarkok, élek stb., vagy a jármű alvázán használt bevonatok javításra. Alkalmas dübörgő zaj csökkentésére is.

Alkalmazás: 

A felület legyen száraz, por-, zsír- és rozsdamentes. A tartós eredmény elérése érdekében meglazult részeket el kell távolítani, hogy tartós szigetelt felületet érjünk el, illetve elkerüljük alatta az esetleges rozsdásodást. Melegítse a dobozt szobahőmérsékletre, és erőteljesen rázza fel (legalább 2 percig a keverőgolyó hallható csattogásától számítva). Fújja be vékonyan a kezelendő felületet 2-3 keresztrétegben, és hagyja rövid ideig száradni. Az optimális szórási távolság kb.30 cm.

Alkalmazási hőmérséklet: +15°C és +25°C között
Felület állapota: Száradás: kb. 2-4 óra (rétegvastagságtól függően)
Kiszerelés : 400ml spray
Csomagolás: 12db/karton
Szín: szürke
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink