Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sprays Réz paszta spray 400ml

akciós


Márka: United Sprays
United Sprays Réz paszta spray 400ml
(5280)
2652 Ft (2088 + ÁFA) helyett
Akciós Ár: 2094 Ft
(1649 Ft + ÁFA)

Egységár: 5235 Ft / 1000 ml
(4123 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 3 darabot kell rendelni.

12db/karton
Leírás: 

A United Sprays Réz paszta spray hőálló, jól tapadó kenőanyag, mely az ipar különböző területein felhasználható. Értékes összetevői között megtalálhatóak rézpor, szilárd kenőanyagok, adalékok, mely hozzájárulnak a jó tapadóképesség eléréséhez. Összetétele biztosítja a hosszútávú ellenállást külső behatásokkal szemben. Magas hőmérséklet-stabilitás jellemzi, amely elengedhetetlenül szükséges bizonyos alkalmazási területeken. A réz paszta spray használata rendkívül gazdaságos a hatóanyagok magas aránya miatt.

Tulajdonságok: 
  • Jó tapadás és tartós kenőhatás
  • Magas oxidációs stabilitás
  • Ólom mentes
  • Ellenáll a sós víznek
  • Magas hőmérsékleti ellenállás
  • Megakadályozza a korróziót
  • A hatóanyagok magas aránya
  • Megszünteti a nyikorgó és recsegő zajokat
Alkalmazás: 

Mindenhová, ahol megkövetelt a rendkívül hőálló és tartós korróziógátló bevonat: pl. karimák, kipufogórendszerek, szerelvények, sütők, fékrendszerek, gőzcsövek, csavarok stb. Ezenkívül olyan alkalmazási területeken, ahol a védendő felület sósvíznek, vagy más agresszív közegnek (pl. sav), stressznek van kitéve. A réz paszta spray megakadályozza a tapadást, a rozsdásodást, az elakadást. A csatlakozások könnyen szétszerelhetők lesznek, megakadályozza „összeragadásukat”, kapcsolódásukat.

A felületnek száraznak és tisztának kell lennie, a régi kenőanyag maradványokat el kell távolítani. Erősen rázza meg a flakont (legalább 2 percig, amíg keverőgolyó ütközését nem hallja…). Permetezzen a kezelendő részre kb. 20 - 30 cm távolságból.

Hőellenállás: -100°C-tól +1200°C-ig
Kiszerelés : 400ml flakon
Csomagolás: 12db/karton
Szín: rézsárga
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink