Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sprays Impregnáló spray 400mlMárka: United Sprays
United Sprays Impregnáló spray 400ml
(5310)
Ár: 2945 Ft
(2319 Ft + ÁFA)

Egységár: 7363 Ft / 1000 ml
(5798 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 3 darabot kell rendelni.

12db/karton
Leírás: 

Az Impregnáló (vízszigetelő) spray víz- és szennyeződéstaszító hatású, hosszú távú védelem textíliák számára. Mindenféle textília hidrofób, védő felületkezelésére szolgál, kert, szabadidős és háztartási területeken. Megakadályozza a penészfoltok kialakulását, megkönnyíti a rendszeres tisztítást és védi az anyagot. Nem befolyásolja a megjelenést és továbbra is biztosítja az anyag légáteresztő képességét.

Tulajdonságok: 
  • Alapfelületek: pamut, poliakril, poliészter és PVC szövet.
  • Sátrak vízszigetelésére is alkalmas, kabriótetők, csónaktakarók (ponyvák), ponyvák, hátizsákok, sportruházat, anorákok és kabátok stb.
Alkalmazás: 

Alapos tisztítás és teljes száradás után vigye fel az impregnáló spray-t. Rázza fel alaposan és permetezze vékonyan és egyenletesen kb. 20 cm távolságból egészen addig, míg az anyag teljesen átnedvesedett, de nem túl nedves. Szakaszolt kezelés esetében ügyeljen arra, hogy a permetezett területek átfedjék egymást. Körülbelül 2 perc múlva folytassa a permetezést, majd hagyja teljesen megszáradni. Ezután a védőhatás ellenőrzésére engedjünk egy kis vizet lecsepegni az anyagon: amennyiben a cseppek nem maradnak gyöngyként az anyagon, a kezelést meg kell ismételni. A vízszigetelő spray védőhatását csökkenti a mechanikai igénybevétel (szél, eső, nap). Ezért az impregnálás hatékonyságát rendszeresen ellenőrizni kell az állandó védelem biztosítására (vízcsepp próba); esetleg újra kell kezelni a felületet.

Felület típusok: pamut, poliakril, poliészter és PVC szövet.
Kiszerelés : 400ml flakon
Csomagolás: 12db/karton
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink