Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sprays Hidegindító spray 400ml

akciós


Márka: United Sprays
United Sprays Hidegindító spray 400ml
(5190)
1708 Ft (1345 + ÁFA) helyett
Akciós Ár: 1675 Ft
(1319 Ft + ÁFA)

Egységár: 4188 Ft / 1000 ml
(3298 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 6 darabot kell rendelni.

12db / karton
Leírás: 

A United Sprays hidegindító spray egy alacsony forráspontú és magas gyulladási energiájú oldószer-elegy válogatott kombinációja. A hidegindító spray megkönnyíti a benzin és dízelüzemű motorok hőmérsékletének szabályozását, ezáltal védi az indítómotort és az akkumulátort.

Tulajdonságok: 

Személyautók, buszok, teherautók és egyéb ipari vagy mezőgazdasági-, építőipari gépek motorjához, különösen a ritkán használt motorokhoz, mint a fűnyíró, sövénynyíró stb.

Kiszerelés : 400ml flakon
Csomagolás: 12db / karton
Minimális rendelési összeg: 4500 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Strahl Péter

+36 30 966 8065


neosil@neosil.hu

 

Partnereink