Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sprays Gázkazán tisztító spray 500ml

akciós


Márka: United Sprays
United Sprays Gázkazán tisztító spray 500ml
(5230)
2821 Ft (2221 + ÁFA) helyett
Akciós Ár: 2374 Ft
(1869 Ft + ÁFA)

Egységár: 4748 Ft / 1000 ml
(3738 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron
Minimum 6 darabot kell rendelni.

12 db / karton
Leírás: 

A United Sprays Gázkazán tisztító spray egy rendkívül hatékony tisztító- és karbantartóanyag gázkazánokhoz, cirkók és gázüzemű kondenzációs kazánokhoz. Biztonságosan és megbízhatóan eltávolítja az égési maradványokat, lerakódásokat, szennyeződéseket és semlegesíti a tisztított felületeket, így védelmet nyújt a korrózió ellen is. Minden olyan anyag tisztítására alkalmas, amelyet kazánok építéséhez használnak.

Tulajdonságok: 
  • szilikon mentes
  • nagyhatású, aktívan tisztító anyagokból áll
  • gázkazánokban lerakódott szennyezõdéseket eltávolítja
  • korrózió képzõdését és az újabb lerakódások keletkezését megnehezíti.
  • egyszerûen felhasználható
  • felhasználásra kész oldat
Alkalmazás: 

Kapcsolja ki a kazánt. A terméket permetezze alaposan a hőcserélő lamellákra, tisztítandó felületre, majd 5-10 percet várjon. Ezt követően a kazánt pár percig maximális teljesítményen járassa. Majd ellenőrizze az eredményt és szükség esetén ismételje meg a folyamatot.

Kiszerelés : 500 ml flakon
Csomagolás: 12 db / karton
Minimális rendelési összeg: 5000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink