Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sealants Pillanatragasztó CA100 20g

új
akciós


United Sealants Pillanatragasztó CA100 20g
(3160)
1326 Ft (1044 + ÁFA) helyett
Akciós Ár: 1396 Ft
(1099 Ft + ÁFA)

Egységár: 1396 Ft / 1 db
(1099 Ft + ÁFA / 1 db)
Raktáron
Minimum 3 darabot kell rendelni.

6db / karton
Leírás: 

A United Sealants Pillanatragasztó CA100 nagy kezdő szilárdságú ragasztó, melyet speciális felhasználásra fejlesztettek ki. A termék optimális eredményt biztosít ott, ahol az univerzális pillanatragasztók nem fejtenek ki elegendő ragasztóerőt. A termék hosszú szavatossággal, eltarthatósági idővel rendelkezik, melynek időtartama 24 hónap.

Tulajdonságok: 
  • gyors kikeményedés kevesebb, mint 5 másodperc alatt
  • nagyon magas tárolási stabilitás
  • megnövelt nedvességállóság
  • stabil papíron és kartonon - eláztatás nélkül
  • tiszta, szinte láthatatlan ragasztás
  • nedvszívó anyagokhoz, bőr, karton, parafa, fa, műanyagok, habosított, szivacsos műanyagok (elasztomerek), fém, gumi
Alkalmazás: 

Alacsonyabb, vagy magasabb hőmérséklet befolyásolja a felhasználási-, és kötési időt. Az ragasztott anyagok utólagos illesztését a feldolgozási időn belül kell elvégezni. A feldolgozási idő letelte után a ragasztót nem érheti mechanikai igénybevétel a teljes kikeményedésig, ellenkező esetben a tapadási tulajdonságok megváltoznak. Ha további kérdései vannak a termékkel, vagy annak alkalmazásával kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba az alkalmazástechnikusunkkal.

Alkalmazási hőmérséklet: Az optimális felhasználási hőmérséklet +18°C - +25°C között.
Tapadás: Laza részeket el kell távolítani a megfelelő tapadás érdekében. A poros felületek rontják a tapadást, és a szilárd, tartós csatlakozás kialakítását. A nem tipikus felületeken javasoljuk előzetes tapadási próba elvégzését.
Felület állapota: Tiszta, száraz, por- és zsírmentes.
Hőellenállás: -40 és +100°C között
Kiszerelés : 20g flakon
Csomagolás: 6db / karton
Szín: színtelen
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink