Neosil Kft.

Vegyi anyag nagykereskedelem Ragasztás-, és tömítéstechnika

United Sealants Hybrid Fix 600ml (hibrid polimer ragasztó, MS polimer)United Sealants Hybrid Fix 600ml (hibrid polimer ragasztó, MS polimer)
(30901)
Ár: 4761 Ft
(3749 Ft + ÁFA)

Egységár: 7935 Ft / 1000 ml
(6248 Ft + ÁFA / 1000 ml)
Raktáron

12db/karton
Leírás: 

A United Sealants Hybrid Fix légnedvességre kötő, egy komponensű építési ragasztó és tömítő, univerzális termék. Nem tartalmaz oldószereket, izocianátot és vizet. Biztos-, UV álló kötést biztosít szélsőséges időjárási körülmények között is. A ragasztót az ipar legkülönbözőbb területein, a sokféle feladatra használhatja.

Tulajdonságok: 
  • Gyors és tartós kezdeti tapadás.
  • Rugalmas kötés.
  • Nagy végső ragasztóerő.
  • Nedvességálló.
  • Kiváló tapadás a legtöbb felületre.
  • Porózus és nem porózus felületekre, pl. fémlemezek, különböző szintetikus anyagokra vagy üvegre.
  • Magas ellenállás UV-sugárzással szemben.
Alkalmazás: 
  • Különböző alapanyagok ragasztása: pl. fa, üveg, beton, fém, műanyagok.
  • EPDM fólia ragasztása különböző felületekre.
  • Szakipari-, végszereléskor előforduló ragasztásokhoz: beton, gipszkarton, bútor-, faforgácslap, fa, gipsz, tégla, üveg, fémek.
Alkalmazási hőmérséklet: Felhasználási hőmérséklet: 0 és +30°C között (0°C alatti ragasztás és tömítés esetén minden esetben végezzen próbát. A termék átkötési ideje hosszabb lesz: függ a hőmérséklettől és a levegő nedvességtartalmától.)
Felület típusok: Porózus és nem porózus felületekre egyaránt
Előkezelés: Felület előkészítése United Sealants Purhabtisztítóval lehetséges
Felület állapota: por-, és zsírmentes
Hőellenállás: -30 - +80°C között
Kiszerelés : 600ml hurka
Csomagolás: 12db/karton
Szín: fekete
Minimális rendelési összeg: 6000 Ft (bruttó)

Ha ön viszonteladó vagy kivitelező, akkor lehetősége van kedvezményes áron rendelni tőlünk a minimális rendelési egység betartása mellett. Kérjük, regisztráljon oldalunkra, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot! Amennyiben a minimális rendelési egységnél kevesebb mennyiségű termékre lenne szüksége, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, és megadjuk az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségét.

A "tűzveszélyes" piktogrammal ellátott termékeket csomagküldéssel történő értékesítéssel nem tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Alternatív lehetőség a személyes átvétel nagyker-üzletünkben (az elérhetőségek oldalon feltüntetett címen), a saját teherautóval túráink alkalmával történő kiszállítás, esetleg, az ilyen típusú termékek kiszállítására szakosodott, szerződött partnerünkkel történő kiszállítás, amelyeket eddig is biztosítottunk és ezután is szolgáltatásaink között lesz!

Kérdése van?

Értékesítőt keres?

Partnereink